NIEUWS

Composieten WEEK!

Jeetje team,  er wordt hard gewerkt deze week!  Elke dag en avond wordt er gewerkt aan de nieuwe romp om deze week zover mogelijk te komen. Terwijl toetsweek periode 2 eraan zit te komen. De schuimplaten voorzien van gaatjes, waren het er geen 1600 stuks per plaat?? Om er voor te zorgen dat de epoxy mooie verdeelt over het geheel. De levering van de materialen was donderdagmiddag. Een pallet vol en de rest ……

 

 

Er is alleen wat epoxy op nalevering! Wel een belangrijk bestand deel van composiet of niet Jildou (onze menger) volgens recept.

Het eten heeft de redactie zijn vraagtekens nog wel eens bij. Snack, pizza, chinees….. en dan weer opnieuw. Zeker met een griep epidemie zijn vitamines erg belangrijk. Hier en daar een kuchel en een hoestbui hield het team niet tegen om er toch bij aanwezig te zijn.

 

 

Alles wat wordt gemaakt gebeurd onder vacuüm injectie met als groot voordelen hoge precisie en het model is constant van dikte.

De stoel waar Haaye (de piloot) in komt te zitten was vrijdag het eerste experiment en geslaagd hoor…. een mooie stoel van ongeveer 1 kilogram.

Daarna was de plaat waar de spanten uit worden gemaakt aan de beurt. Ondertussen gaan de voorbereidingen van de romp in volle gang door. Wil je nog wat meer foto’s zien kijk dan bij de foto’s. Zaterdag was het dek aan de beurt. Nu is volgende week de romp aan de beurt als de epoxy er is!

We houden jullie op de hoogte.

De redactie Sst.

Geef een reactie