NIEUWS

De mal – fase 2

Kerstvakantie wel of niet, maar de voorbereidingen moet doorgaan. We zijn er weer, maar eerst een bakkie koffie en even bijpraten. De boot willen we graag klaar hebben voor de eerste races. Er gaan straks ook weer een aantal studenten van het team op stage. Een aantal hiervan hebben ook een certificaat behaald composiet verwerken, maar hierover later meer. De mal was klaar voor fase 2 en dan kunnen we straks echt beginnen met het maken (composiet verwerken) van de romp. De mal eerst schoonmaken en dan het aanbrengen van een cleaner. Deze cleaner moest minimaal 2 keer worden aangebracht en vervolgens 1,5 uur rusten.

Een mooie gelegenheid om de buik even te vullen bij de Mc Donalds (geen sponsor overigens) en wat niet is kan nog komen hahahahahaha…… Even gezellig bijkletsen!

Even terug naar de mal. Het aanbrengen van het lossingsmiddel. Deze moest maar liefst 6x worden aangebracht. Na elke 15 minuten mochten we weer opnieuw beginnen. Met hier en daar een kleine onderbreking met of zonder koffie ging het zeer snel.

 

Vele handen maken licht werk. Bij de laatste 2x hadden we er ook muziek bij en wel de Top2000 voor de echte “oude” rockers onder ons.

 

Op naar de volgende fase….3. Voor nu een goed uiteinde op naar 2018.

Redactie Sst

 

 

 

 

Geef een reactie