NIEUWS

Wij zijn er ook nog!!!

Natuurlijk zijn we ook druk bezig met de voorbereidingen met de boot. We willen graag rond maart zorgen dat de boot weer in het water ligt. Hierdoor hebben we een langere periode om de boot te testen. Om dit allemaal te realiseren hebben we ook weer sponsoren nodig. De steun van ROC Friese Poort, JC-Electronics en de BAM heeft ook toegezegd door te willen gaan met ons. Een nieuwe sponsor heeft zich gemeld en dit is Technicum. Het ondertekenen van het contract.

Natuurlijk zijn er altijd sponsoren welkom, dus bent u als bedrijf geïnteresseerd meld het dan!

Technisch zijn we ook met belangrijke stappen bezig,waaronder het staartstuk en schroef welke we hebben laten doorrekenen. De besturing (sturen) gaan we ook veranderen en we gaan terug naar de “oude“manier van besturen van de boot. De romp hebben we gestript, want we willen een betere gewichtsverdelingen minder gewicht aan boord. Elektronisch zijn we samen met JC-Electronics bezig om meer efficiëntie uit het systeem te halen, zonnepanelen, accu en motor. Aan de elektrotechnische besturing gaan we niet veel veranderen.

De samenstelling van het team is ook veranderd en we zijn bezig met het weer opnieuw uitbreiden van het team. Het team bestaat op dit moment uit Michel Mulder, Tom Ambergen, Jelmer Jansma en Arjan Adema.

Geef een reactie